Gå til innholdet

Intradagskreditt - Økt handelsramme uten ekstra kostnader

 

Med intradagskreditt kan du daglig øke ditt disponible beløp for aksjehandel tilsvarende din egenkapital uten ekstra kostnader. Du kan dermed gjennomføre større kjøp av aksjeposter, som kan øke din eksponering i markedet. Intradagskreditt er et svært nyttig verktøy for deg som driver med trading av aksjer.

Intradagskreditt forutsetter en egenkapital på minst NOK 100.000 og har en øvre grense på NOK 4.000.000. Disponibelt for handel må også være positivt for at du skal kunne få innvilget intradagskreditt.

Intradagskreditten fastsettes på daglig basis og åpnes før børsåpning, og avsluttes ved børsslutt. Intradagskredittrammen kan ikke utnyttes over natten. Intradag påløper ingen rentekostnader. Om du ikke stenger dine posisjoner, men benytter deg av intradagskreditten over natten, vil det påløpe overtrekksrenter og gebyrer.

Intradagskreditt inngår i samme avtaleverk som generell verdipapirkreditt, og inkluderer nå også shorthandelsavtaleSend inn avtale for verdipapirkreditt, siste lønnslipp og siste ligning.

Slik søker du om intradagskreditt

Last ned avtale for verdipapirkreditt privatperson (pdf)
Last ned avtale for verdipapirkreditt foretak (pdf)

Klikk her for å sende oss søknadsskjema for intradagskreditt på e-post.

Intradagskreditt kan øke din eksponering i markedet, og dermed både din potensielle fortjeneste og ditt potensielle tap. Produktet egner seg best for investorer som har god kjennskap til og erfaring med verdipapirmarkedet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.