Gå til innholdet

Investtech hos Pareto

Nå er teknisk analyse fra Investtech tilgjengelig direkte i handelsplattformen vår. Som Pareto-kunde kan du teste analysetjenesten for nordiske aksjer kostnadsfritt ut mai 2021.

  • Avanserte grafer på lang og mellomlang sikt
  • Konkrete kjøps- og salgsignaler
  • Topp 50-liste over de teknisk mest positive aksjene
  • Dagens case og markedskommentarer

Logg inn Bli kunde

Ferdige tekniske analyser på nordiske aksjer

Hos Pareto får du tilgang til abonnomentet Investor + Norden med ferdige analyser av alle aksjer i Norden, tilgang til Investtechs modellportefølje og en mengde andre verktøy. Analysene oppdateres daglig med blant annet markedskommentarer, dagens case, børsbarometer og indeksvurderinger.

Kostnadsfri tilgang ut mai 2021

For at du skal bli kjent med analysetjenesten får du helt kostnadsfri tilgang ut mai. Deretter kan du aktivere et månedlig abonnoment under menypunktet innstillinger. Tjenesten koster 299 NOK i måneden og trekkes direkte fra kontoen din. 

Vær oppmersom på at Pareto Securities kun videredistrubuerer analyser utarbeidet av Investtech. Pareto Securities har ikke gjort endringer i materialet utarbeidet av Investtech. Les mer om analysene fra Investtech. 

Teknisk analyse der du handler aksjer

Investtech har blitt en integrert del av paretosec.no og du finner tjenesten i oversikten for hver aksje eller under menypunktet Marked og Investtech.

Se videoen hvor partner og senior-rådgiver hos Investtech, Espen Grønstad, viser tjenesten inne på Paretos sider. 

Logo Investtech

Om Investtech

Investtech ble grunnlagt i 1997 og er et ledende norsk selskap innen forskning på adferdsbasert finans og teknisk aksjeanalyse. Investtechs forskningsresultater er tatt i bruk i et beslutningsstøttesystem som analyserer aksjer og andre verdipapirer. Systemet benyttes hver dag av investorer over hele verden.

Avanserte matematiske modeller og statistisk optimering ligger til grunn for analysene og gir objektiv og transparent beslutningsstøtte. Investtech leverer nettbaserte abonnementstjenester til private investorer og har vært en fremtredende leverandør av teknisk aksjeanalyse til finansinstitusjoner, meglerhus og media siden 1999. Kurs, seminarer og webinarer arrangeres både direkte for kunder og i samarbeid med partnere.

Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS ("Investtech"). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på informasjonssiden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.