Gå til innholdet

AKSJEANALYSE

Analyseteamet i Pareto Securities har hovedfokus på sektorer og industrier hvor Norden har en konkurransemessig fordel. Dette inkluderer olje, olje-service, shipping, sjømat, industri, finans og telekommunikasjon. Vi har aktiv dekning på de fleste listede selskaper i Oslo, Stockholm og Helsinki, i tillegg til noen av de viktigste internasjonale selskapene innen samme sektorer som disse. Vi har dekning gjennom hele kapitalstrukturen, det vil si både egenkapital, gjeld og konvertible strukturer. Vår nærhet til de lokale markedet er en stor fordel.

Vårt analyseprodukt inkluderer:

  • Fundamental selskapsanalyse
  • Bransjeanalyser
  • Kvartalsvise oppdateringer
  • Månedsportefølje med anbefalte aksjer
  • Daglige morgenkommentarer

Analytikere tar også del i organisering av selskapsbesøk, i tillegg til større konferanser for investorer. Dette inkluderer vår årlige Oil & Offshore konferanse i Oslo, som har etablert seg som en av de viktigste møteplassene for oljerelaterte selskaper i Europa. Videre blant annet et årlig E&P seminar i London, en shippingkonferanse i New York, en Power and Renewable Energy-konferanse i Oslo, og et Russland-seminar i Stockholm.

Er du investor i nordiske verdipapirer, vil du kunne gjøre bedre investeringer med analyser fra Pareto.

Analyse på web/abonnement

Se våre siste analyser her, nå også tilgjengelig på ny og mobiltilpasset web. Ønsker du analyser på e-post kan du justere dette under "innstillinger" på dine kontosider. 

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.