Gå til innholdet

Sterk vekst for wearables

Markedet for kroppsnær teknologi som aktivitetsarmbånd og liknende viser sterk vekst inn i 2016, og Nordic Semiconductor er godt posisjonert.

Nylige tall som ble sluppet før helgen fra analyseselskapet IDC indikerte en vekst i markedet for «wearables» på 38% i år, og IDC ser for seg en ytterligere vekst på 21% årlig i perioden frem til 2020. Wearables er et viktig segment for Nordic Semiconductor, og sto for 33% av selskapets inntekter i 2015. Vi har beregnet en vekst på 15% for inneværende år i Nordics inntekter fra wearables, og anser tallene fra IDC som støttende for at dette kan bli realisert. 

IDC har tidligere beregnet at markedet for wearables vokste med 172% for 2015 samlet sett i deres oppdatering for fjerde kvartal. Der fremsto Fitbit (USA: FIT) som den ledende leverandøren med ca 30% markedsandel globalt i fjerde kvartal. Fitbit har vært en viktig kunde for Nordic Semiconducors Bluetooth Smart teknologi. 

Pareto har en kjøpsanbefaling på Nordic Semiconductor med et kursmål på USD 6/NOK 50.

 

Denne artikkelen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

3 siste fra Pareto:

NOD

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.