Gå til innholdet

Urolige børser - Ekstra markedskommentar

Brått ser vi større børsuro enn på mange år. Hvordan tolker vi dette, og hva kan man gjøre med det?

Det ble i videoen referert til en artikkel med fokus på timing av kortsiktige posisjoner. Det er dette innlegget om swing-trading, praktisk eksempel på nettområdet Traders Corner det refereres til. Vi publiserer her diverse innhold spesielt rettet mot de som er mest aktive i markedet. Se også vårt Kunnskapssenter for artikler om mer langsiktige investeringer, samt Fondssenteret dersom du primært kjøper fond.

Vi fremhevet også den nye kurtasjeklassen Pareto Trader, som sammen med Pareto Pluss25 er spesielt konstruert for deg som er kortsiktig aktiv i markedet. Den fulle prislisten, og alle kurtasjemodeller finner du her.

 

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Analyser kan leses på nett, eller mottas på e-post umiddelbart ved publisering. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

<!--@AltTekst-->

Paretopodden ep.29 Svanen

Hva betyr å investere bærekraftig? Vi har møtt Per Sandell fra Nordisk Miljømerking, og Stefan Ericson som forvalter et Svanemerket kredittfond.

Pareto TV
13-11-2018 av Karl O. Strøm møter Per Sandell fra Nordisk Miljømerking og Stefan Ericson, Head of Fixed Income Pareto Asset Management

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedskommentar uke 36 2017