Gå til innholdet

Paretopodden Julespesial

Vi publiserer en dobbelt-episode av Paretopodden, der våre analytikere oppsummerer sine sektorer i 2017 og ser inn i 2018. Olje, Oljeservice, Shipping, Laks, Bank, Telecom, Rigg, Teknologi med mer.

Episode 16 omhandler Paretoporteføljen, Shipping, Fisk, Olje, og Oljeselskaper. Hør den her:

Episode 17 fortsetter der episode 16 slapp, med Oljeservice, Rigg, Teknologi/Telekom og Bank/Finans. Hør den her:

Du kan også høre og abonnere på Paretopodden på Soundcloud eller i iTunes. Analyser og sektorrapporter på samtlige selskap som er nevnt i de overnevnte episoder kan finnes på vår kundeweb.

God Jul og Godt Nyttår!

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Analyser kan leses på nett, eller mottas på e-post umiddelbart bed publisering. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

 

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedskommentar uke 36 2017