Gå til innholdet

Paretopodden episode 12 - Fond

Vi snakker om Fond i denne episode av Paretopodden. Gjest i studio er Investeringsdirektør Finn Øystein Bergh i Pareto Asset Management

Pareto har i sommer åpnet et stort fondssenter der du kan handle mer enn 250 fond i en rekke ulike kategorier. Les om vår fondshandel her, eller se artikler om fond og videointervjuer med fondsforvaltere på denne nettsiden. Selve fondssenteret er tilgjengelig etter at du har logget inn på våre nettsider. Klikk på banner for å komme rett dit: 

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedskommentar uke 36 2017