Gå til innholdet

Markedskommentar uke 38/17

Vi snakker om inntrykk fra Paretokonferansen 2017, LEI-registrering for selskaper og flytting av fond før vi ser på den tekniske situasjonen i markedet.

Du finner samtlige analyser som er omtalt i videoen bak innlogging på våre nettsider. Kunder kan også motta disse på e-post, slik at du får de samtidig som profesjonelle forvaltere over hele verden. Vi nevner spesielt disse:

 

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedskommentar uke 36 2017