Gå til innholdet

Markedskommentar uke 19

Sterkt aksjemarked, og regler for styring av porteføljen er tema i denne ukes video.

Markedet er sterkt, og vi har sett nye toppnoteringer denne uke. Er du forberedt på at neste begivenhet kan være nye topper? Vi ser her på det tekniske bildet, og hva som kanskje kan drive børsen videre opp. Det kommenteres også hva man skal følge med på for å få tidlige signaler om eventuell endring, samt om den nødvendige underliggende struktur på din portefølje.

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedskommentar uke 36 2017