Gå til innholdet

Kjøp på alle sjømataksjene

Oppdrett har hatt en rød start på 2017 og er ned 20%. Hva nå? Se intervjuet med vår analytiker som forklarer hvorfor Pareto nå har kjøpsanbefaling på hele sektoren.

Sjømatindeksen på Oslo Børs har falt 20% siden årsskiftet, og våre fiskeanalytikere har nå kjøpsanbefaling på samtlige aksjer i sektoren. I dette intervjuet ser vi på årsakene til fallet, og går igjennom hvordan Pareto vurderer dagens situasjon.

Pareto dekker alle de større oppdretts- og sjømatselskapene på Oslo Børs. Foruten analyser og kommentarer knyttet til enkeltselskapene publiseres jevnlig bredere sektorrapporter, og ukentlige kommentarer på lakseprisene

Kunder med aktiv konto hos Pareto Securities har full tilgang til alle våre analyser og estimater på selskaper vi følger i Norge, Sverige og øvrige markeder. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Bilde: Eget, tatt på et Lerøy-eiet anlegg utenfor Bergen

3 siste fra Pareto:

Denne nett-TV-produksjonen er laget av Pareto Securities AS (“Pareto”). Pareto fraskriver seg ethvert ansvar for bruk av innholdet. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. For ytterligere informasjon om relevante definisjoner, metoder, risiki, interessekonflikter, ansvarsfraskrivelser mv, vennligst se våre nettsider www.paretosec.com.

Markedskommentar uke 36 2017