Gå til innholdet

Månedsportefølje

Paretoporteføljen steg 8,8% i september mot + 3,5% for referanseindeksen OSEBX, og er pr. dette månedsskiftet opp 45,6% hittil i år mot 15,2% for indeks. For oktobers portefølje tar vi ut GSF og NODL og inn ORK og SCHB. De åtte øvrige aksjene beholdes.

I den fulle porteføljerapporten for september som vi publiserer på vår kundeweb vil du finne ytterligere kommentarer på de enkelte aksjer fra vår analyseavdeling. Ønsker du å motta porteføljeendringene og kommentarer på e-post? Fyll ut skjemaet nederst på siden. Dette er gratis, og du får porteføljeendringene før børsåpning den første handelsdag hver måned.

PS: Det lages også en svensk Paretoportefølje fra våre analytikere i Stockholm. Du kan abonnere på denne porteføljen via dine analyseinnstillinger. Utenlandske aksjer kan gi et fint tilskudd til din portefølje.

Paretoporteføljen nå

Om vår modellportefølje

​Paretoporteføljen består av 6-10 norske aksjer og oppdateres på månedlig basis. Beholdningene tas inn og ut og justeres i størrelse på de oppgitte datoer i rapporten. Porteføljen er egnet som en modellportefølje for investorer som ønsker å følge opp investeringene sine selv. Fyll ut skjemaet under, og vi sender deg porteføljerapporten gratis hver måned.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Jeg vil motta månedsporteføljen