Gå til innholdet

Månedsportefølje

Paretoporteføljen fikk en fin start på 2018 med oppgang på 0,8% i januar, mens OSEBX falt 0,4%. For Februar tar vi ut 3 aksjer og legger inn 5 slik at porteføljen igjen består av 10 selskaper. Ut går Grieg Seafood, Kitron og Protector forsikring. Inn kommer Northern Drilling, Petroleum Geo Services, Schibsted A, Scatec Solar og Wallenius Wilhelmsen Logistics.

I porteføljerapporten for januar vil du finne ytterligere kommentarer på de enkelte aksjer fra vår analyseavdeling. Ønsker du å motta porteføljeendringene og kommentarer på e-post? Fyll ut skjemaet nederst på siden. Dette koster ingen ting, og du får porteføljeendringene før børsåpning den første handelsdag hver måned.

PS: Det lages også en svensk Paretoportefølje fra våre analytikere i Stockholm. Du kan abonnere på denne porteføljen via dine analyseinnstillinger. Den svenske porteføljen var forøvrig opp hele 5,9% i januar i år.

Paretoporteføljen nå

Om vår modellportefølje

​Paretoporteføljen består av 6-10 norske aksjer og oppdateres på månedlig basis. Beholdningene tas inn og ut og justeres i størrelse på de oppgitte datoer i rapporten. Porteføljen er egnet som en modellportefølje for investorer som ønsker å følge opp investeringene sine selv. Fyll ut skjemaet under, og vi sender deg porteføljenrapporten gratis hver måned.

Jeg vil motta månedsporteføljen