Gå til innholdet

Månedsportefølje

Paretoporteføljen falt 3,7% i november, mot OSEBX -3,2%. Med en måned igjen av året er dermed vår portefølje opp 31,8% mot referanseindeksens +5,7%. I desember bytter vi ut 5 av 10 aksjer. Ut går FLNG, GJF, ODL, SHCB og SPOL. Inn kommer AKERBP, AVANCE, BWLPG, ORK og SUBC.

I den fulle porteføljerapporten som vi publiserer på vår kundeweb vil du finne ytterligere kommentarer på de enkelte aksjer fra vår analyseavdeling. Ønsker du å motta porteføljeendringene og kommentarer på e-post? Fyll ut skjemaet nederst på siden. Dette er gratis, og du får porteføljeendringene før børsåpning den første handelsdag hver måned.

PS: Det lages også en svensk Paretoportefølje fra våre analytikere i Stockholm. Du kan abonnere på denne porteføljen via dine analyseinnstillinger. Utenlandske aksjer kan gi et fint tilskudd til din portefølje.

Paretoporteføljen nå

Om vår modellportefølje

​Paretoporteføljen består av 6-10 norske aksjer og oppdateres på månedlig basis. Beholdningene tas inn og ut og justeres i størrelse på de oppgitte datoer i rapporten. Porteføljen er egnet som en modellportefølje for investorer som ønsker å følge opp investeringene sine selv. Fyll ut skjemaet under, og vi sender deg porteføljerapporten gratis hver måned.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Jeg vil motta månedsporteføljen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.