Gå til innholdet

Ny BETA kundeweb

Ny, mobiltilpasset nettløsning for kunder. Prøv den her.

Vi har nå gleden av å slippe på kunder i såkalt "betatest" av vår nye nettside. En betatest betyr at de deler av nettsiden som nå åpnes opp anses for ferdig utviklet, funksjonell og klar til bruk. Du må være kunde av Pareto Securities og ha aktiv analysetilgang for å kunne logge på den nye nettsiden.

 Her finner du den. Klikk for pålogging.

Ny BETA kundeweb lansert hos Pareto Securities

Får du ikke logget på har du ikke analysetilgang, eller noe annet kommer i veien. Ta kontakt, og vi kan se på det. Les mer om vårt analyseprodukt her.

Det er kun analysedelen av den nye nettsiden som er lansert. Markedsinformasjon, nyheter, portefølje og handel vil komme i tiden fremover. Når det er klart vil vi anse versjon "2.0" av vår nettside som ferdig, og vårt fokus vil bli lagt på utvikling og lansering av nye funksjoner. Vi kan love at utviklingsteamet har mange spennende ideer.

I dagens beta vil du finne analyser og sektoroppdateringer samlet på en lettere tilgjengelig måte, ikke minst for tilgang på mobil og nettbrett. Vi er takknemmelig for tilbakemeldinger, og disse kan på en enkel måte gis i den nye versjonen.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

<!--@AltTekst-->

Paretopodden ep.29 Svanen

Hva betyr å investere bærekraftig? Vi har møtt Per Sandell fra Nordisk Miljømerking, og Stefan Ericson som forvalter et Svanemerket kredittfond.

Pareto TV
13-11-2018 av Karl O. Strøm møter Per Sandell fra Nordisk Miljømerking og Stefan Ericson, Head of Fixed Income Pareto Asset Management