Gå til innholdet

Den store Aksjekvelden 2018

Høsten 2018 deltar vi på aksjekvelder i regi av AksjeNorge i Trondheim, Tromsø, Bergen, Oslo og Stavanger. Se program og meld deg på her:

På aksjekveldene møter du forvaltere, meglere, rådgivere, børsnoterte selskaper, banker og andre eksperter. Du får en fersk oppdatering på finansmarkedene, lærer noe nytt om aksjer, hører innlegg om interessante tema og møter deltakerne til samtale i pausene.

Aksjekveldene arrangeres mandager kl. 17:00 til 21:00 på følgende datoer:

Arrangementet er gratis. Første stopp er Trondheim 24. september. For program og påmelding klikk her.

Aksjekveldene er et populært, årlig arrangement i regi av AksjeNorge. Stiftelsen AksjeNorge har som formål å fremme økt kunnskap om aksjemarkedet, og har tilhold på Oslo Børs. 

 

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto. Med aktiv konto hos oss får du full tilgang til våre analyser og estimater. Les mer om våre tjenester her, eller benytt vårt velkomsttilbud under. Registrering med bank-ID på 3 minutter.

3 siste fra Pareto:

<!--@AltTekst-->

Paretopodden ep.29 Svanen

Hva betyr å investere bærekraftig? Vi har møtt Per Sandell fra Nordisk Miljømerking, og Stefan Ericson som forvalter et Svanemerket kredittfond.

Pareto TV
13-11-2018 av Karl O. Strøm møter Per Sandell fra Nordisk Miljømerking og Stefan Ericson, Head of Fixed Income Pareto Asset Management