Gå til innholdet

Nyhetsbrev juli - Vi lanserer Fondssenter

I dag åpner Paretos fondssenter med handel i mer enn 250 fond.

 

Pareto Securities lanserer fondshandel

Fra i dag kan du handle i mer enn 250 fond i vårt fondssenter. Om du eier noen av disse fondene fra før kan de nå overføres til din konto hos Pareto Securities. Du kan da overvåke dine fond direkte fra dine kontosider, og fondsverdiene kan også inngå som sikkerhet om du benytter aksjekreditt eller verdipapirkreditt.

Investere i fond

Fond skiller seg vesentlig fra å investere direkte i enkeltaksjer. Her får du en innføring.

Hvordan velge riktig fond?

Utvalget av fond er stort, men hvordan finne den kombinasjon som passer best for deg? Les om hvordan velge riktig fond her. 

Bli kunde og flytt fond og aksjer til Pareto Securities

Fond kan eies både på tradisjonell konto hos oss, og på den kommende Aksjesparekonto som lanseres 1. september. Du kan også overføre eksisterende fond du eier til din konto hos Pareto Securities. Bruk denne overføringsfullmakten for fond.

Pareto ønsker å tilby de fleste fond som er aktuelle for norske privatinvestorer, og kommer stadig til å utvide utvalget av tilgjengelige fond. Om du ikke finner fondene du eier på våre lister, eller har tips på spennende fond vi bør sette på listen, så ta kontakt på 24 13 39 39 eller send mail til  online@paretosec.com. 

 

Følg oss i sosiale medier


Pareto Facebook Pareto on Twitter 

Pareto Securities er et verdipapirforetak i Pareto-gruppen. Virksomheten er en ledende aktør innen aksje- og obligasjonsmegling, prosjektfinansiering og finansiell rådgivning. Hovedkontoret vårt ligger i Oslo, men vi har også kontorer i Stavanger, Stockholm, Malmø, Helsinki, København, London, Paris, New York, Houston, Singapore og Perth.

Pareto Securities AS | Dronning Mauds gate 3 | Postboks 1411 Vika | NO-0115 OSLO | Norway
E-post: online@paretosec.no | Web: www.paretosec.no | Org. nr. 956 632 374 

 
 

 

3 siste fra Pareto: