Gå til innholdet

Paretos Studenttilbud

Paretos Studenttilbud gir deg aksjehandel på Oslo Børs til kun kroner 19,- for ordrer helt opp til 100.000. Dette er et meget godt tilbud som inkluderer sanntidskurser, Web Trader, Mobil-app og full tilgang til Paretos analyser. Som studentkunde hos oss får du:

Da dette er et svært godt tilbud og inkluderer kursfeed og software fra tredjeparter er det en forutsetning at du som student blir en aktiv kunde hos Pareto. Dette betyr å flytte din aksjeportefølje over til Pareto og gjøre handler gjennom oss.

For å få Pareto's studenttilbudRegistrer deg som kunde på vanlig måte, og send oss en mail med navn og kopi av gyldig studiebevis. Vær forberedt på at sjekk av gyldig status som student kan bli en årlig affære, så si gjerne ifra til oss når du er ferdig med studiene. Betingelsene vil fortsatt være veldig gode.

Har du bruk for mer avanserte verktøy? Pareto har lang erfaring med å betjene svært aktive tradere. Ta kontakt med online-teamet på +47 24 13 39 39 for en prat, og husk at vi har gratis prøveabbonement på flere av våre mer avanserte løsninger.

*Vi kan tilby handel i de fleste av verdens markeder via telefon, men gjør oppmerksom på at man i enkelte markeder blir belastet omsetningsskatt/transaksjonsavgift i tillegg til kurtasje. 

Velkommen som kunde, og ring oss på 24 13 39 39 dersom det er noen spørsmål.