Gå til innholdet

Pareto Securities

Aksjer og fond på nett  

 • Aksjehandel i 14 markeder, inkl. Norden, Tyskland, UK og USA
 • Mer enn 300 fond i vårt fondssenter
 • Direkteinvesteringer gjennom Pareto Project Finance
 • Selskaps- og sektoranalyser til alle aktive kunder
 • Verdipapirbelåning, shorthandel og intradagskreditt
 • Avanserte muligheter som algohandel, stop loss og click-trading

Bli kunde

Pareto Securities er en full service investeringsbank som tradisjonelt har betjent det profesjonelle markedet. Som kunde av våre online tjenester får du  tilgang til et bredt spekter av verktøy og investeringsmuligheter, og kan trekke på vår kompetanse ved behov. Vårt mål er å ha kunnskap, gode ideer og de beste verktøyene for deg som skal investere.

Aksjehandel

Pareto har en ledende handelsløsning for handel i aksjer og børsnoterte fond (ETF'er) i hele 14 markeder i Norden, EU og Nord-Amerika. Du kan handle via våre nettsidermobil-app, handelsverktøyet WebTrader, eller topproduktet Infront Active Trader.

Foruten spesialklassene Pareto Trader og Pareto Investor har vi gode betingelser tilpasst alle typer kunder. Se vår fulle prisliste her, samt vårt Studenttilbud. Bli kunde, og benytt velkomsttilbudet: Handel til fast NOK 39,- og fri tilgang til WebTrader første 3 måneder (0,059% over NOK 300.000,-).

Aksjefond

 • Stort fondssenter med mer enn 300 fond i alle kategorier
 • Aksjefond
 • Rentefond
 • Kombinasjonsfond
 • Hedgefond
 • Artikler om fond og intervju med forvaltere

Vi tilstreber å ha de fleste fond våre kunder ønsker tilgjengelig i vårt fondssenter, og har også tilgang på tusentalls internasjonale fond ved behov. Finner du ikke fondet du ønsker, eller har et tips på fond vi bør ta inn? Kontakt oss gjerne med tips eller spørsmål.

Direkteinvesteringer - Prosjektfinansiering

Mange kunder med større formuer ønsker ønsker investeringer der en god løpende kontantstrøm i form av utbytter kombineres med utsikter for langsiktig verdistigning. Pareto Project Finance har en løpende strøm av slike prosjekter innenfor eiendom, shipping, offshore og energi, og ivaretar også handel i annenhåndsmarkedet for slike prosjektandeler. Dette forretningsområdet var faktisk selve opprinnelsen til Pareto i 1986, og vi har vært en av de ledende aktørene i Norge på dette området siden. 

Mange kombinerer andeler i våre prosjekter med øvrige plasseringer i fond, aksjer og obligasjoner. For spørsmål knyttet til vår virksomhet og våre prosjekter ring våre meglere på (+47) 22 01 58 99 eller send en mail til oss.

 

Ja, jeg ønsker en uforpliktende prat om hva Pareto kan tilby av priser og betingelser:

For øvrige artikler og kommentarer, følg oss gjerne på Facebook, Linkedin og Twitter.

Kunder kan nå samle sine fond og aksjer hos Pareto, på vanlig konto eller den nye Aksjesparekonto.  Registrering med bank-ID på 3 minutter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.