Gå til innholdet

AKSJEANALYSE

Analyseteamet i Pareto Securities har hovedfokus på sektorer og industrier hvor Norden har en konkurransemessig fordel. Dette inkluderer olje, olje-service, shipping, sjømat, industri, finans og telekommunikasjon. Vi har aktiv dekning på de fleste listede selskaper i Oslo, Stockholm og Helsinki, i tillegg til noen av de viktigste internasjonale selskapene innen samme sektorer. Videre tilbyr vi dekning gjennom hele kapitalstrukturen, det vil si både egenkapital, gjeld og konvertible strukturer. Vår nærhet til de lokale markedet gjør at vi kan basere analyseproduktet på proprietær og unik informasjon.

Vårt analyseprodukt inkluderer:

  • Fundamental selskapsanalyse
  • Bransjeanalyser
  • Kvartalsvise oppdateringer
  • Månedsportefølje med anbefalte aksjer
  • Daglige morgenkommentarer

Analytikere tar også del i organisering av selskapsbesøk, i tillegg til større konferanser for investorer. Dette inkluderer vår årlige Oil & Offshore konferanse i Oslo, som har etablert seg som en av de viktigste møteplassene for oljerelaterte selskaper i Europa. Videre arrangerer vi blant annet et E&P seminar i London, en shippingkonferanse i New York, en Power and Renewable Energy-konferanse i Oslo, og et Russland-seminar i Stockholm.

Er du investor i nordiske verdipapirer, vil du kunne gjøre bedre investeringer med analyser fra Pareto.

Analyse på web/abonnement

Se våre siste analyser her. Dersom du allerede er kunde hos Pareto Securities og ønsker tilgang til vår nettjeneste eller abonnement på e-post ber vi deg kontakte din megler.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å sende dette skjemaet samtykker du til at Pareto Securities kan sende deg nyhetsbrev. Du samtykker i tillegg til at vi lagrer ditt navn og epost-adresse. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.